Nadat Maarssen 2000 gisteren een bericht plaatste waarin wij u erop attent maakte dat Waternet onterechte aanslagen Waterschapsbelasting verstuurd, hebben we vandaag contact gehad met Waternet.

 

Persvoorlichtster Diana Kleinhout ‘Waternet voert voor AGV de Waterschapstaken uit in Stichtse Vecht. Daarom krijgen wij van de gemeente Stichtse Vecht uit de Basisregistratie Personen (BRP) alle adresgegevens. Bij het uitfilteren van de adressen is iets verschrikkelijk fout gegaan. Hierdoor is aan ongeveer 1000 inwoners in Stichtse Vecht ten onrechte een aanslag Waterschapsbelasting door Waternet gestuurd’.

 

Op de vraag wat Waternet gaat doen om deze fout te herstellen antwoord Kleinhout ‘Iedereen die een onterechte aanslag gekregen heeft krijgt van ons een persoonlijke excuusbrief. Ook zullen wij, net zoals wij nu aan u doen, door middel van een persbericht en op Social Media uitleggen wat er mis is gegaan.

 

Verder zegt zij ‘Inwoners die al betaald hebben of een machtiging hebben afgegeven krijgen per omgaande hun geld terug en de machtigingen zullen vernietigd worden. Inwoners die de aanslag alsnog in de bus krijgen kunnen deze als niet verzonden beschouwen.”

 

Maarssen 2000 hoopt dat door ons ingrijpen en berichtgeving daarover er voor u, als inwoner, er nu duidelijkheid is.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de Klantenservice van Waternet op 0900 - 9394

Download Free Joomla Templates by vonfio.de