Nadat gisteren plotseling het Marktplein op Bisonspoor was afgesloten zijn, vanmorgen vroeg, de bouwhekken zodanig verplaatst dat het verkeer weer door kan rijden over het Marktplein.

 

Complimenten voor de ambtenaren die de klachten die hierover gisteren geuit werden voortvarend hebben opgepakt. Verder ambtelijk overleg over hoe nu verder zal vrijdagmorgen plaatsvinden, verklaarde de Projectleider Wouter de Mol namens de aannemer tegenover RTV Stichtse Vecht.

 

Vanmiddag was de gemeente wel druk bezig met het inventariseren van de bomen op het plein in verband met de kap van deze bomen, later deze week. Dit alles met de bedoeling om via het Marktplein een doorgaande route open te houden tijdens de sloop van de bibliotheek en de bouw van een nieuw appartementencomplex op deze locatie.

 

Vragen die open blijven staan zijn o.a. waar worden de 4 weggevallen gehandicapten parkeerplaatsen gecompenseerd, waar kunnen straks de fietsen gestald worden als de 40 fietsklemmen tegenover de zijkant van de oud bieb weggehaald zijn i.v.m. de nieuwe weg, waar moeten mensen de boodschappenwagentjes laten nu de verzamelplek naast de oude bieb achter de bouwhekken verdwenen is en is er op tijd een stroomaansluiting voor de markt komende zaterdag?

 

Allemaal vragen waarvan Maarssen 2000 de antwoorden en aangedragen oplossingen voor u kritisch op de voet zal blijven volgen.

 

Wordt vervolgd.

Download Free Joomla Templates by vonfio.de