Op 15 maart zal, van 09.30 uur tot 16.00 uur, weer de verkiezingsmarkt ter gelegenheid van de gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden.

 

Op de verkiezingsmarkt vindt u alle 12 partijen die op 19 maart in Stichtse Vecht meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Bij uitstek de plek om met hen in gesprek te raken en uw eventuele vragen te stellen. Er worden 12 kramen geplaatst tegenover de Marskramer, tegenover Jack en Jean en op het pleintje bij de Hema. Bij de toewijzing is rekening gehouden met een evenredige verdeling tussen lokale en landelijke partijen.

 

Op het middenplein komt een podium te staan. Dit podium wordt gebruikt door de poptroubadour Arnoud Kas, die de verkiezingsmarkt muzikaal zal opluisteren (sfeermuziek). Het optreden blijft niet alleen beperkt tot het podium, maar hij zal ook over de verkiezingsmarkt lopen. Onder zijn leiding zullen politici met elkaar de sportieve strijd aangaan en zullen ook inwoners betrokken worden om samen met (kandidaat) raadsleden opdrachten uit te voeren.

 

Op de foto de kraam van Maarssen 2000 bij de verkiezingsmarkt in november 2010.

 

Download Free Joomla Templates by vonfio.de